Kaart Update Service TomTom

Er is niks irritanter dan verdwaald raken: of je nou onderweg bent naar een afspraak of je de kinderen naar het schoolkamp moet rijden. En aangezien we in de 21e eeuw leven, weet iedereen maar al te goed hoe dynamisch de wereld is. Alles verandert continu, zo ook de wegen. 15% Van het totale wegennetwerk verandert op jaarbasis. Het is daarom heel belangrijk dat je een navigatiesysteem hebt, dat voorzien is van de nieuwste updates.

Kaart update service TomTom

Om te voorkomen dat jij ineens in een woestijn belandt, heeft TomTom een nieuwe dienst gelanceerd, namelijk de kaart update service. Deze dienst is zo geprogrammeerd dat je navigatiesysteem geheel automatisch de nieuwste kaarten en mappen update. Zo hoef je je niet meer te bekommeren om hoeverre je navigatiesysteem up-to-date is. Dat wordt voor je gedaan. Zo kan je altijd snel en met een gerust hart de weg op.

Abonnement

De kaart update service is alleen te verkrijgen in de vorm van een abonnement. Je ontvangt per jaar 4 keer een automatische kaartupdate op je navigatiesysteem. Dit wordt over het jaar verspreid, dus je kan per kwartaal een automatische kaartupdate verwachten. Een abonnement kost 74,95 euro per jaar.

Registratie kaart update service

Op de pagina “ kaart update service”  kun je het serienummer en het model van je navigatiesysteem invullen. Zo weet TomTom welke kaarten ze nodig hebben om je te voorzien van automatische updates.

Free lifetime maps

Free lifetime maps zijn alleen bedoeld voor mensen die een nieuw navigatiesysteem hebben aangeschaft of die de nieuwste app van TomTom op hun smartphone hebben binnengehaald. Ook met de free lifetime maps word je vier keer per jaar voorzien van de nieuwste updates die automatisch op je navigatesysteem zullen verschijnen. Je ontvangt niet alleen updates betreffende het wegennet, maar ook updates over handige adressen, opkomende files etc.. Om gebruik te maken van deze gratis TomTom updates moet je je wel eerst hebben aangemeld.

Je activeert de gratis lifetime maps door je GPS aan te sluiten op je pc. Houd er wel rekening mee dat je een TomTom account moet hebben om in te kunnen loggen. Als het updaten problemen veroorzaakt, is het aan te raden om een grotere geheugenkaart aan te schaffen. Je hebt een code nodig om je te registreren voor de free lifetime maps. Die krijg je er gratis bij. Let wel op: De activeringscode voor de kaartupdateservice is geldig gedurende een periode van negentig dagen na het eerste gebruik van je navigatiesysteem. Dus vergeet niet te activeren. Gebruik vervolgens TomTom My Drive of TomTom Home afhankelijk van het type navigatiesysteem dat je hebt. Als je wilt weten hoe die up to daten, lees je daar meer over op onze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *